+359877171757

Стелажите втора употреба са доста предпочитани от повечето клиенти. Класифицират се със добрата цена. Някои са в много добро състояние. Закупуването на  стелажи втора употреба може да бъде направено еднократно за поставянето минимални количества стока .

Защо не трябва да се купуват втора употреба стелажи?Ако вие вземете употребявани стелажи , вероятността те да бъдат преработени за да изглеждат в добър търговски вид е голяма.

Няма да можете да закупите същи стелажи при евентуално разширение на склада. Може да не Ви бъде казана точната товароносимост, и поради това стелажите да паднат.Покупката на нови стелажи?

Това  Ви дава сигурност и гаранция от самият производител.

Не купувайте употребявани стелажи.

По какво можете да разпознаете употребаваните стелажи от новите? Новите стелажи нямат наранявания , не са надрани и боята е еднква по цялата дължина на профила.

Употребяваните стелажи са с по-матов цвят. Имат отчупени парчета боя.Ръждяса ли са.

В  повечето случаи са огънати от претоварване или удър от мотокар. Вие не знаете техните натоварания на палет място . Ако искате да пробвате да закупите стелажи втора употреба.

Най-добре е да се посъветвате със специалист. Който има дългогодишен опит в сферата на палетните стелажи.жНие можем да Ви помогнем при избора на закупуването на такъв тип стока.

Ценовата разлика между новите  и употребяваните стелажи е минимална. Не си струва риска за здравето на работниците в склада и въможноста от огромна парична загуба.

Обадете се сега