+359877171757

Стелажи за  хладилни камери,

важно е да изберете стелажи, които са специално проектирани и произведени за работа при ниски температури и влажни условия. Такива стелажи са със специални покрития и материали, които им позволяват да издържат на екстремните условия вътре в хладилната камера и да не се повреждат или корозират. Ето някои от типовете стелажи, които се използват в хладилни камери:

  1. Поцинковани стелажи: Поцинкованите стелажи са обикновено със защитно покритие от цинк, което ги прави устойчиви на корозия и влага. Те са подходящи за съхранение на хранителни продукти в хладилни камери.
  2. Неръждаеми стелажи: Неръждаемите стелажи са изработени от неръждаема стомана и са идеални за среди, където хигиената и съхранението на храна са от съществено значение.
  3. Стелажи със специални покрития: Някои фирми предлагат стелажи със специални антикорозионни или устойчиви на влага покрития, предназначени специално за употреба в хладилни камери.
  4. Регулируеми стелажи: Изберете стелажи, които позволяват лесно регулиране на височината и разположението на рафтовете. Това ви позволява да адаптирате стелажите към различни видове продукти и размери.
  5. Компактни стелажи: За по-голяма ефективност на съхранение и употреба на пространството в хладилната камера, можете да разгледате компактни стелажи с механизми за пълно използване на височината и дължината на камерата.

Важно е също така да се консултирате с професионалисти или специалисти в областта на складирането и хладилните системи, за да определите точните нужди на вашия бизнес и да изберете най-подходящите стелажи за хладилната камера.За целта не се колебайте да постетите нашият сайт www.gtbul.bg  или да се свържете с нас на посочените телефони. Очкава ме Ви.

Обадете се сега