+359877171757

Стелажна система  Мецанин – втори под, понякога наричана и двуетажна стелажна система или двуетажен склад, е иновативно решение за увеличаване на складовата или работната площ в производствени, складови или търговски среди, където е необходимо допълнително пространство. Този вид стелажи позволяват използване на височина и създаване на допълнителни нива на съхранение или работно пространство, без да е необходимо да се строи нова сграда.

Ето някои ключови характеристики и фактори  , които следва да вземете предвид при избора и проектирането на стелажна система за Мецанин на втори под:Проектиране и инженеринг на Мецанин – втори под: Проектирането на стелажната система за Мецанин трябва да бъде извършено от специализиран инженер или фирма с опит в тази област, каквато е ГИП ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕООД. Това включва анализ на тежестта, структурните изисквания и безопасността.Материали за Мецанин – втори под: Изборът на материали е важен. Стомана се използва обикновено за изграждането на стелажната система, но можете да изберете подходящо покритие, като поцинковане или неръждаема стомана, в зависимост от околната среда.Оценка на товароносимостта на Мецанин – втори под : Важно е да определите какви видове товари ще бъдат съхранявани на Мецанин и каква са техните тегла. Стелажите и подпорните структури трябва да бъдат проектирани за тези товари.Безопасност: Следва да спазвате всички стандарти и регулации за безопасност при проектирането и изграждането на стелажната система. Това включва съответните мерки за предпазване от пожар, антикорозионна защита и други.Изходи и пътища за евакуация от Мецанин – втори под : Осигурете достъп до изходи и пътища за евакуация на Мецанин , за да се спазят правилата за безопасност.Достъп и оборудване: Планирайте начина на достъп до Мецанин , който може да включва стълби, стълбища, ремонтни платформи или дори ленти и въртящи се врати.Осветление на Мецанин – втори под: Осигурете подходящо осветление, което да осветява мезанина и работното пространство под него.Интеграция на механична техника: Ако е необходимо, планирайте интеграцията на механична техника или оборудване на мезанина.

Тази информация е обща и служи за ориентир. В зависимост от специфичните ви нужди и условия, може да се наложи консултиране с инженери или фирми, специализирани в изграждането на стелажни системи за Мецанин на втори под каквато е ГИП ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ЕООД. За повече информация можете да постетите https//gtbul.bg или да се свържете са нас на посочените телефони. Очкаваме Ви.

Обадете се сега